Consumabile

Nu ati gasit piesa sau consumabilul pentru echipamentul dvs de printare?

CG&GC IT EXPERT Galati comercializeaza  consumabile pentru o gama larga de echipamente de printare.
 

 

Pentru copiatoare TOSHIBA si KONICA MINOLTA, noi sau second hand, click AICI! 
Pentru solutii de finantare , in 12-60 de rate lunare sau inchirierea copiatoarelor, click AICI!


Promovam si recomandam utilizarea consumabilelor originale, pentru orice BRAND

Totusi , in conditiile actuale in care calitatea copiilor trece pe planul doi, dupa pretul tonerului pe copie , vindem consumabile "compatibile" !

Pretul consumabilelor "compatibile" , este de cele mai multe ori ,mai mic decat al consumabilelor "reincarcate" care, pe langa pretul mai mare  au si urmatoarele inconveniente :

- fac mizerie in birouri

- nu se incarca 100% pt ca se toarna cu palnia fara o instalati de turnare /vibrare/aerisire. Deci, se fura la gramaj de toner si la nr de copii recomandat de producator pe cartus ! Pretul corect pe copie trebuie verificat functie de nr de copii care se fac pe cartus .

- nu sunt deloc sanatoase atat pentru utilizatorii finali care inspira aer plin de particule microscopice de grafit , dar si pentru tehnicienii inconstienti care isi pericliteaza sanatatea umpland prin metode empirice cartusele goale recuperate de la client .

Mai bine ar fuma ... e mai putin riscant pentru acesti tehnicieni inconstienti!

Pentru ca este criza si trebuie sa facem economii,  am putea intelege aceasta optiune a clientului pentru cartuse "reconditionate" daca pretul lor ar fi mai mic .

Dar , SURPRIZA!!!!  datorita politicii din UE referitor la mediu , la reciclarea materialelor periculoase omului , sunt proiecte si legi care asigura suport financiar ( prin facilitati fiscale asigurate  producatorilor autorizati), pentru ca noi sa lucarm intr-un mediu sanatos.

Si astfel puteti cumpara mai ieftin cartusele "compatibile" care sunt sigilate, au gramaj corespunzator si o anumita calitate certificata ... fata de cele "reconditionate"

INTREBATI-NE de PRET pentru orice consumabil!