Dell EMC anunţă noi platforme virtuale Edge şi switch-uri pentru centrele de date

Ridicând din nou ştacheta în privinţa inovării întreprinderii, Dell EMC Networking a prezentat mai multe produse Networking revoluţionare în cadrul Dell Technologies World 2018, care se adresează unei largi game de sarcini de lucru tradiţionale şi emergente pentru centrele de date moderne, pentru a ajuta clienţii să obţină rezultate mai bune în afaceri.

Dell EMC Networking a anunţat prezenţa gamei Platformă virtuală Edge (Virtual Edge Platform – VEP) în portofoliul nostru

Primul model, VEP4600, este şi prima noastră platformă de lucru în reţea special concepută pentru acces la noua generaţie de reţele WAN.

Modelul VEP4600 este un uCPE (universal customer premise equipment – echipament universal la sediul clientului); este ideal pentru găzduirea SD-WAN şi a altor VNF-uri (Virtual Network Functions – Funcţii de reţea virtuală). Modelul VEP4600 utilizează cel mai recent procesor bazat pe Intel® Xeon® D-2100 x86, optimizat pentru lucru în reţea.  Dell EMC este prima pe piaţă cu Xeon-D pentru SD-WAN.
Am încheiat un parteneriat cu Silver Peak Systems, cu VeloCloud Networking şi cu Versa Networks pentru a testa şi valida VEP4600.  

În plus, Dell EMC Networking a anunţat noi switch-uri S4112-ON 10 GbE pentru structuri de stocare 1RU/la jumătate de lăţime, care furnizează opţiuni de comutare optimizate pentru medii de tip cluster hiperconvergente, de stocare definite prin software şi tip backend. Împreună cu designul compact, aceste switch-uri asigură, de asemenea, performanţă la nivel de întreprindere, flexibilitate şi funcţionalitate, inclusiv opţiuni de conectare flexibile, la mai multe viteze, de 10/25/40/50/100 GbE, pentru necesităţi viitoare.
 
Soluţiile Dell EMC Networking pot ajuta organizaţiile clienţilor dvs. – indiferent de dimensiunea acestora – să obţină întreaga valoare posibilă din investiţiile făcute în soluţii Networking. Oferim soluţii complete, dovedite, servicii globale complexe şi o viziune care stabileşte ritmul într-un domeniu aflat în continuă schimbare.
 

Print