KYOCERA TASKalfa 2552 ci


ECHIPAMENT MFP, A3,  COLOR

DESCRIERE: A3, Colour, MFP, 25/12 ppm A4/A3, 3in1, HyPAS ready, 1200 dpi multi(2) bit, 9" Touch Panel, Platen cover or DP required, No starter toner, Top cassette up to A4R 

PRET:  2,499.00 euro + TVA

BONUS inclus: un telefon iPhone 8 64GB, gray

CONFIGURATIE pret promo:
DP-7120 Reversing document processor, 50 sheets 
HD-12 320GB HDD 
CB-7110M Cabinet, metal 
870KPIYY36P Parts warranty extension 3 years from purchase 
TK-8345K Black toner, 20,000 pages, A4, 5% 
TK-8345Y Yellow toner, 12,000 pages, A4, 5% 
TK-8345M Magenta toner, 12,000 pages, A4, 5% 
TK-8345C Cyan toner, 12,000 pages, A4, 5% 

• promotia este valabila pentru achizitiile efectuate pana pe data de 29 martie 2019 si in limita stocului disponibil
• bonusul sub forma de telefon iPhone se acorda impreuna cu fiecare configuratie facturata
• echipamentele sunt livrate doar cu cabluri de alimentare cu energie electrica. Cablurile de comunicare (USB, retea) nu fac parte din furnitura si trebuie cumparate separat de la terti.


 

Print Email

KYOCERA TASKalfa 3212i

ECHIPAMENT A3,  MFP, MONOCROM

DESCRIERE: A3, B/W, MFP, 32/17 ppm A4/A3, 3in1, HyPAS ready, 1200 x 1200 dpi, 9" Touch Panel, Platen cover or DP required, No starter toner 

PRET promo: 1,599.00 euro + TVA

CONFIGURATIE pret promo:
DP-7120 Reversing document processor, 50 sheets 
HD-12 320GB HDD 
CB-811 Cabinet, metal 
870KPDYY36P Parts warranty extension 3 years from purchase 
TK-7125 Black toner, 20,000 pages, A4, 6% 

• promotia este valabila pentru achizitiile efectuate pana pe data de 29 martie 2019 si in limita stocului disponibil
• echipamentele sunt livrate doar cu cabluri de alimentare cu energie electrica. Cablurile de comunicare (USB, retea) nu fac parte din furnitura si trebuie cumparate separat de la terti.

 

Print Email

Bitdefender 50% discount pana pe 31.03.2016

 BITDEFENDER BUSINESS SOLUTION

Salveaza timp – instalare remote, control, monitorizarea securitatii pentru toate calculatoarele.
Solutie eficienta din punct de vedere Cost – protejeaza-ti calculatoarele si serverele companiei
Cel mai bun parteneriat - alege Bitdefender - liderul in securitate, fapt dovedit de testele independente.  

50% DISCOUNT *

#1 securitate pentru desktop-uri fizice si virtuale, servere Windows, Mac sau Linux – administrate si monitorizate de la distanta cu ajutorul unui browser de internet
*Discountul promotiei se aplica si in cazul proiectelor speciale de tip RENEW, EDU, GOV, CUPG;Discounturile speciale nu se cumuleaza, se aplica discountul cel mai mare.
 
 
Tehnologii antivirus și antimalware premiate
Folosind tehnologii de detectare actualizate constant, Bitdefender poate depista amenințări avansate sau de tip ziua 0 pe care alte soluții le ratează, având în același timp cel mai mic impact posibil asupra performanțelor sistemului. 

Puteți să nu vă mai faceți griji pentru infecții sau funcționarea încetinită
Folosirea soluției de securitate Bitdefender oferă afacerii dumneavoastră avantajul împotriva atacurilor de tip malware. Vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră știind că Bitdefender vă protejează împotriva virușilor, aplicațiilor spyware, worm, troian și rootkit.
 
Consolă web simplă, dar puternică
Consola de administrare de la nivel local sau găzduită în cloud, cu instrumente de control de finețe, controlează grupurile imbricate, carantina la distanță, locațiile și opțiunile de scanare care pot fi configurate. 

Economisiți timp cu o administrare mai eficientă
Persoanele fără aptitudini tehnice pot face cu ușurință setările de protecție folosind consola găzduită în cloud, în timp ce administratorii experimentați vor găsi instrumentele de control de finețe de care au nevoie pentru a fluidiza procesul de securitate.

Protecția stațiilor de lucru și a serverelor
Puteți folosi dispozitivele din licența dumneavoastră pentru a proteja stațiile de lucru și serverele. Numărul de servere nu ar trebui să depășească 30% din numărul total de dispozitive din licență. 

Ofertă completă eficientă din punct de vedere al costurilor
Puteți folosi o singură soluție cu un preț convenabil pentru a proteja calculatoarele angajaților dumneavoastră, precum și serverele pe care le folosiți.

Control web și al aplicațiilor inclus
Bitdefender GravityZone Business Security vă oferă posibilitatea de a restricționa sau bloca de la distanță accesul angajatului la anumite aplicații și pagini web. 

Productivitate și protecție mărite
Restricționarea accesului la anumite aplicații și website-uri poate îmbunătăți productivitatea angajatului, precum și securitatea.
 
Firewall, Detectarea intruziunilor, Filtrare web, Consultant căutare
Firewall-ul, IDS și funcțiile de filtrare web sunt esențiale pentru protejarea împotriva amenințărilor de pe internet, cum ar fi cele de tip hacking și phishing. 

Soluție de securitate cu toate funcțiile
Spre deosebire de alte soluții, care nu oferă protecție firewall și web sau percep un cost pentru aceste capacități, Bitdefender GravityZone Business Security include aceste funcții fără costuri suplimentare.
 
Protejați desktop-urile sau serverele virtuale
Bitdefender GravityZone Business Security protejează aparatele virtuale cu cea mai mică amprentă de resurse obținută în probele AV-Test din 2014. 

Soluție completă
Este ușor să administrați desktop-uri sau servere virtuale de pe aceeași consolă.

Print Email

Inchiriere copiator TOSHIBA 2330 C

Modelul de copiator TOSHIBA 2330 C face parte din  a treia serie a tehnologiei e-bridge, ofera extinderea capabilitatilor multifunctionalului color la toate necesitatile unei firme sau a unui departament, indiferent daca este vorba de print, copy, scan sau e-mail

Acum cu o si mai mare eficienta, productivitate si securitate!

Avand culori stralucitoare, acest model (re)produce texte, grafice si imagini clare la o viteza de 28 ppm alb /negru si 23 ppm color 


Cu  modelul 2330 C, procesele de lucru colaborative devin mult mai eficiente, fluxurile de informaţii sunt mult ameliorate. Utilizatorii pot beneficia acum de informaţii în timp util, cu costuri reduse si in plus , de avantajul unui echipament color performant.

Despre finantare pentru IMM-uri prin leasing operational pentru echipamente hard (PC-uri, servere, etc) si vanzarea in rate de licente soft , intre 500 si 100.000 euro, click AICI!

Functionalitatile standard ale echipamentului TOSHIBA 2330 C:

1. Copiere cu viteză şi calitate înalte atat alb-negru cat si color. Resurse puternice permit procesarea digitală a originalului  pentru obţinerea unor copii de inalta calitate.
Modelul 2330 C  este copiator standard de reţea si permite administrarea si document management on-line. Un avantaj major pentru un echipament color profesional este mentinerea unui cost de utilizare in regim alb-negru redus, lucru realizat cu succes de echipamentul Toshiba. Alt avantaj important in reproducerea fidela a copiilor este functia care recunoaste utilizarea marker-elor/highlight-erelor in originale

2. Tipărire  laser alb-negru si color de retea standard (PCL6, PS3) cu o rezoluţie înaltă (2.400 x 600 dpi, 8 bit), pe diferite tipuri de hârtie, cu dimensiuni de până la A3, 256 g/m2. Optional, wireless si bluetooth.

3. Fax (optional) Modulul fax permite transmiterea rapidă şi eficientă a documentelor.  Este posibila transmiterea documentelor tip carte sau de format mare (până la maxim A3)

4. Scanner alb-negru si color standard – pana la 50 spm alb-negru si 40 spm color la o rezolutie de 600x600 dpi (cu extensie de memorie). Este posibil scan to email, e-Filling (HDD), scan to memory stick USB 2.0 in formatele jpeg, multi/single tiff, pdf si slim pdf. Formatul slim PDF permite arhivarea diferentiata a documentelor, avand ca rezultat o calitate mai buna la o dimensiune mai redusa, principalele avantaje fiind probabil in reducerea documentelor trimise catre e-mail si sporirea portabilitatii lor.

5. E-mail  - permite scanarea şi transmiterea prin e-mail a documentelor direct de la consola echipamentului. Adresele e-mail pot fi stocate în memorie sau introduse direct, pe touch panel.

6. Document Management – TOSHIBA 2820C/ 3520C/ 4520C ofera in modul standard posibilitati de document management accesibile on line prin aplicatia web browser based - TOP Access. Astfel documentele tiparite, copiate, scanate, primite prin fax pot fi salvate de catre utilizatori pe hard disk-ul intern al masinii, putand fi tiparite ulterior si chiar editate cu ajutorul aplicatiei software. In plus, documentele pot fi salvate pe o partitie a hard diskului in retea, si apoi tiparite, transmise prin fax sau e-mail in functie de necesitati.

7. Automatizare operatii - O caracteristica importanta, care elimina necesitatea instruirii utilizatorului ocazional in folosirea echipamentului, este posibilitatea folosirii unor macro-comenzi (template) memorate de catre masina, ce pot contine instructiuni complexe din toate functiile echipamentului. Se pot memora 12.000 template-uri in 200 de grupuri private. Toti utilizatorii isi pot configura propriile macro-comezi, economisind astfel timpul petrecut setand instructiuni uzuale pe echipament.

Date tehnice generale ale copiatorului color Toshiba  e-studio 2330C :
 •  Tehnologie  echipament digital multifunctional color  
 •  Functii disponibile  copiator, scaner, imprimanta; optional - fax 
 •  Format  A3 
 •  Viteza alb-negru  28  pagini / minut
 •  Viteza color  28  pagini / minut
 •  TImp de incalzire  23  secunde
 •  Prima pagina alb-negru in  6  secunde
 •  Prima pagina color in  8  sec
 •  Dimensiuni  699 x 774 x 759  mm
 •  Greutate  121  kg
Copiator
 •  Disponibilitate  standard 
 •  Format maxim originale  A3 
 •  Viteza copiere alb-negru  28  pagini / min
 •  Viteza copiere color  23  pagini / minut
 •  Rezolutie copiere  600x600  dpi
 •  Nuante de gri  256 
 •  Zoom  25 – 400% 
Imprimanta
 •  Disponibilitate  standard 
 •  Viteza imprimare alb-negru  28  pagini / minut
 •  Viteza imprimare color  23  pagini / minut
 •  Rezolutie imprimare  600x600  dpi
 •  Limbaj imprimanta  XPS, PCL6 si PostScript 3 
 •  Memorie  1024  MB
 •  Hard Disk  80 GB 
 •  Interfata  retea, USB 2.0 
 •  Retea  10/100 BaseT Ethernet 
 •  Sistem operare  Windows 2000/XP/XP640/Vista 
Scanner
 •  Disponibilitate  standard 
 •  Rezolutie scanare  600 x 600 dpi 
 •  Software  Network TWAIN scan, scan-to-eMail 
 •  Fisiere scanate  JPEG, TIFF, PDF 
 • Fax
 •  Disponibilitate  optional 
 •  Compatibilitate  super G3 
 •  Viteza modem  33.6 kb/s 
 •  Speed dial  3 secunde / pagina  
 •  Compresie  MH, MR, MMR, JBIG 
 • Manipulare hartie
 •  Capacitate alimentare harie standard  2 x 550 pagini 
 •  Capacitate alimentare harie maxima  3700 pagini 
 •  ADF  RADF – MR-3018 
 •  Duplex  standard 
 •  Bypass  standard 
 •  Paper deck  optional 
 •  Finisher  optional 
 •  Greutate mediu printare  64-256  g/mp

OFERTA INCHIRIERE
Tarif minim lunar : 45 Euro + TVA / luna

In tarif sunt incluse 3.000 pagini A4 alb-negru (nr. de pagini incluse si neefectuate intr-o luna nu se reporteaza).

Daca se efectueaza mai mult de 3.000 pag. A4 alb-negru/ luna, tariful pentru paginile suplimentare este :
- 0.10 Euro +TVA / pag. A4 color
- 0.01 Euro + TVA / pag. A4 alb-negru

Plata contractului se face lunar . Numarul de copii este indicat de contorul aparatului. In acest pret sunt incluse piesele de schimb, manopera de service, precum si toate consumabilele, cu exceptia hartiei. 

Print Email

 • 1
 • 2

Unde ne gasiti

Galati:
Strada Siderurgistilor nr. 9, Bloc PS2, Tronson 3, lotul 1
cod postal 800478

Tel.: 0236 493 701
Fax.: 0236 493 864
E-mail: cggalati@cggc.ro

Program

Orar:
Luni-Vineri : 09:00-17:30

Coordonate GPS:
Latitudine: 45.42754
Longitudine: 28.02643

Parteneri

 • Dell Mic
 • Epson Mic
 • F Secure Mic
 • Fujitsu Mic
 • Fujitsu Mic
 • HPlogo Mic
 • Kaspersky Mic
 • Kaspersky Mic
 • KonicaMinolta Mic
 • Konica Minolta Mic
 • Lenovo Mic
 • Lexmark Mic
 • Lexmark Mic
 • Logo Lenovo Mic
 • Symantec Mic
 • Toshiba Mic
 • ToshibaLogo Mic
 • Benq Mic
 • Benq Mic
 • Bitdefender Mic
 • Cisco Mic
 • Eset Mic
 • Eset Mic
 • Hp Mic
 • Kyocera Mic
 • Logo Totalsoft Width65
 • Mic IBM
 • Mic Acer
 • Mic Alliedtelesyn
 • Mic Apc
 • Mic Benq
 • Mic Bitdefender
 • Mic Brother
 • Mic Cisco
 • Mic Dell
 • Mic Dlink
 • Mic Epson
 • Mic Fujitsu
 • Mic Hp
 • Mic Kaspersky
 • Mic Konicaminolta
 • Mic Lenovo
 • Mic Lexmark
 • Mic Microsoft
 • Mic Netapp
 • Mic Oki
 • Mic Panasonic
 • Mic Polycom
 • Mic Toshiba
 • Mic Vmware
 • Microsoft Mic
 • Microsoft Mic

Logo Mobile