ROK with LENOVO & Microsoft!

Combo-ul perfect pentru business-ul clientilor dvs. este aici!

Serverele Lenovo impreuna cu licentele Windows Server OEM aduc oportunitati unice de afaceri si eficientizeaza procesele din cadrul organizatiilor IT.
 
Achizitionati din stoc orice server Lenovo impreuna cu o licenta Microsoft si beneficiati de preturi speciale, dar si de avantaje importante: eficientizarea costurilor, performanta inalta, fiabilitate si scalabilitate.

Va recomandam sa cititi aceste informatii interesante si extrem de utile in Guidebook Lenovo ROK  si pe Lenovo DCG and Microsoft Sales Portal.
 

Print Email

Bitdefender 50% discount pana pe 31.03.2016

 BITDEFENDER BUSINESS SOLUTION

Salveaza timp – instalare remote, control, monitorizarea securitatii pentru toate calculatoarele.
Solutie eficienta din punct de vedere Cost – protejeaza-ti calculatoarele si serverele companiei
Cel mai bun parteneriat - alege Bitdefender - liderul in securitate, fapt dovedit de testele independente.  

50% DISCOUNT *

#1 securitate pentru desktop-uri fizice si virtuale, servere Windows, Mac sau Linux – administrate si monitorizate de la distanta cu ajutorul unui browser de internet
*Discountul promotiei se aplica si in cazul proiectelor speciale de tip RENEW, EDU, GOV, CUPG;Discounturile speciale nu se cumuleaza, se aplica discountul cel mai mare.
 
 
Tehnologii antivirus și antimalware premiate
Folosind tehnologii de detectare actualizate constant, Bitdefender poate depista amenințări avansate sau de tip ziua 0 pe care alte soluții le ratează, având în același timp cel mai mic impact posibil asupra performanțelor sistemului. 

Puteți să nu vă mai faceți griji pentru infecții sau funcționarea încetinită
Folosirea soluției de securitate Bitdefender oferă afacerii dumneavoastră avantajul împotriva atacurilor de tip malware. Vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră știind că Bitdefender vă protejează împotriva virușilor, aplicațiilor spyware, worm, troian și rootkit.
 
Consolă web simplă, dar puternică
Consola de administrare de la nivel local sau găzduită în cloud, cu instrumente de control de finețe, controlează grupurile imbricate, carantina la distanță, locațiile și opțiunile de scanare care pot fi configurate. 

Economisiți timp cu o administrare mai eficientă
Persoanele fără aptitudini tehnice pot face cu ușurință setările de protecție folosind consola găzduită în cloud, în timp ce administratorii experimentați vor găsi instrumentele de control de finețe de care au nevoie pentru a fluidiza procesul de securitate.

Protecția stațiilor de lucru și a serverelor
Puteți folosi dispozitivele din licența dumneavoastră pentru a proteja stațiile de lucru și serverele. Numărul de servere nu ar trebui să depășească 30% din numărul total de dispozitive din licență. 

Ofertă completă eficientă din punct de vedere al costurilor
Puteți folosi o singură soluție cu un preț convenabil pentru a proteja calculatoarele angajaților dumneavoastră, precum și serverele pe care le folosiți.

Control web și al aplicațiilor inclus
Bitdefender GravityZone Business Security vă oferă posibilitatea de a restricționa sau bloca de la distanță accesul angajatului la anumite aplicații și pagini web. 

Productivitate și protecție mărite
Restricționarea accesului la anumite aplicații și website-uri poate îmbunătăți productivitatea angajatului, precum și securitatea.
 
Firewall, Detectarea intruziunilor, Filtrare web, Consultant căutare
Firewall-ul, IDS și funcțiile de filtrare web sunt esențiale pentru protejarea împotriva amenințărilor de pe internet, cum ar fi cele de tip hacking și phishing. 

Soluție de securitate cu toate funcțiile
Spre deosebire de alte soluții, care nu oferă protecție firewall și web sau percep un cost pentru aceste capacități, Bitdefender GravityZone Business Security include aceste funcții fără costuri suplimentare.
 
Protejați desktop-urile sau serverele virtuale
Bitdefender GravityZone Business Security protejează aparatele virtuale cu cea mai mică amprentă de resurse obținută în probele AV-Test din 2014. 

Soluție completă
Este ușor să administrați desktop-uri sau servere virtuale de pe aceeași consolă.

Print Email

2 luni gratuite la Inchirierea copiatorului TOSHIBA 2330C

PROMOTIE : 2 luni gratuite ! 
In luna a 6-a si respectiv a 12-a, de la semnarea contractului


Modelul TOSHIBA  2330C face parte din  a treia serie a tehnologiei e-bridge, ofera extinderea capabilitatilor multifunctionalului color la toate necesitatile unei firme sau a unui departament, indiferent daca este vorba de print, copy, scan sau e-mail, acum cu o si mai mare eficienta, productivitate si securitate.

Cu copiatorul 2330C , procesele de lucru colaborative devin mult mai eficiente, fluxurile de informaţii sunt mult ameliorate. Utilizatorii pot beneficia acum de informaţii în timp util, cu costuri reduse si in plus , de avantajul unui echipament color performant.

In Galati poti beneficia de analiza si consultanta gratuita TCO a parcului de  copiatoare /imprimante (Total Cost of Oalati wnership) , vezi AICI!

Functionalitatile standard ale echipamentului TOSHIBA 2330 C permit:

1. Copiere cu viteză şi calitate înalte atat alb-negru cat si color. Resurse puternice permit procesarea digitală a originalului  pentru obţinerea unor copii de inalta calitate. 2330C este copiator standard de reţea si permite administrarea si document management on-line. Un avantaj major pentru un echipament color profesional este mentinerea unui cost de utilizare in regim alb-negru redus, lucru realizat cu succes de echipamentul Toshiba. Alt avantaj important in reproducerea fidela a copiilor este functia care recunoaste utilizarea marker-elor/highlight-erelor in originale

2. Tipărire  laser alb-negru si color de retea standard (PCL6, PS3) cu o rezoluţie înaltă (2.400 x 600 dpi, 8 bit), pe diferite tipuri de hârtie, cu dimensiuni de până la A3, 256 g/m2. Optional, wireless si bluetooth.

3. Fax (optional) Modulul fax permite transmiterea rapidă şi eficientă a documentelor.  Este posibila transmiterea documentelor tip carte sau de format mare (până la maxim A3)

4. Scanner alb-negru si color standard – pana la 50 spm alb-negru si 40 spm color la o rezolutie de 600x600 dpi (cu extensie de memorie). Este posibil scan to email, e-Filling (HDD), scan to memory stick USB 2.0 in formatele jpeg, multi/single tiff, pdf si slim pdf. Formatul slim PDF permite arhivarea diferentiata a documentelor, avand ca rezultat o calitate mai buna la o dimensiune mai redusa, principalele avantaje fiind probabil in reducerea documentelor trimise catre e-mail si sporirea portabilitatii lor.

5. E-mail  - permite scanarea şi transmiterea prin e-mail a documentelor direct de la consola echipamentului. Adresele e-mail pot fi stocate în memorie sau introduse direct, pe touch panel.

6. Document Management – TOSHIBA 2330C ofera in modul standard posibilitati de document management accesibile on line prin aplicatia web browser based - TOP Access. Astfel documentele tiparite, copiate, scanate, primite prin fax pot fi salvate de catre utilizatori pe hard disk-ul intern al masinii, putand fi tiparite ulterior si chiar editate cu ajutorul aplicatiei software. In plus, documentele pot fi salvate pe o partitie a hard diskului in retea, si apoi tiparite, transmise prin fax sau e-mail in functie de necesitati.

7. Automatizare operatii - O caracteristica importanta, care elimina necesitatea instruirii utilizatorului ocazional in folosirea echipamentului, este posibilitatea folosirii unor macro-comenzi (template) memorate de catre masina, ce pot contine instructiuni complexe din toate functiile echipamentului. Se pot memora 12.000 template-uri in 200 de grupuri private. Toti utilizatorii isi pot configura propriile macro-comezi, economisind astfel timpul petrecut setand instructiuni uzuale pe echipament.

Date tehnice GENERALE  

 •         Tip Desktop

 •         Viteză de copiere/ tiparire color 35/45 ppm A4, 15 ppm A3, alb-negru 35 ppm A4, 18 ppm A3

 •         Timp de incalzire aprox. 99 s, 30 s din low power mode

 •         Format copiere/imprimare A5R- A3 casete, A4 LCF, A6R-A3+ bypass

 •         Capacitate alimentare hârtie 2  x  550 coli (casete), 100 coli by pass (max. 3.700)

 •         Duplex Da (standard) , A5R-A3 64 – 163 g/m2

 •         Tipuri hârtie 64 – 163 g/m2    casete, 64 – 105 g/m2    LCF, 64 – 256 g/m2    Bypass

 •         Hard disk 80 GB S-ATA

 •         Memorie 768 MB (1,5 GB max.)

 •         Coduri de acces până la 1.000 de coduri de departament / 10.000 coduri de utilizatori

 •         Template-uri Până la 200 grupuri cu 60 butoane fiecare+ 1 public (Copy, Scan, Fax, e-File)

 •         Dimensiuni (Lxlxi) 699 x 761 x 1036 mm

  COPIERE  

 •         Timp de iesire a primei copii color 8,6 s, alb-negru 6,5 s

 •         Rezoluţie 600 x 600 dpi 10 bit (scanare), 600 x 600 8 bit (imprimare), 2.400 x 600 B&W cu smoothing

 •         Zoom 25 – 400% in trepte de 1%

 •         Mod de copiere Text, Text/Photo (implicit), Photo, Printed image, Map, Image smoothing in B&W

 •         Moduri color Automatic Colour Selection (ACS), Full color, Twin Color, Mono Colour, B&W

 •         Setari de culoare Hue, Saturation, Color Balance, 5 « One Touch » Modes, RGB Adjustement, Twin and Mono Color

 •         Copii multiple 1-999

 •         Funcţii avansate Stergere margina, Copiere formate mixte, Creare job de copiere, Copiere privata, , Selectie automata a casetei, coduri de utilizator, (e-Filing), Inserţie de copertă, Inserţie de pagină, Sortare tip revistă, N în 1, Sortare electronica, Adnotatii

 PRINTARE  

 •         Limbaje Compatibil PCL6 si Postscript Level 3

 •         Sisteme de operare Windows, Mac OS, Solaris, Linux, Unix, SCO, CUPS, AS/400, SAP R/3

 •         Interfeţe 10/100 BaseT Ethernet, USB (opt. Wireless sau bluetooth)

 •         Rezoluţie 600x600 dpi 8 bit

 •         Setari de culoare Brightness, Saturation, Contrast, Colour Balance

 •         Funcţii avansate Tiparire privata, Tiparire pe proof paper, Booklet, N in 1, coduri de utilizator

 SCANARE  

 •         Viteză de scanare color 40 spm A4 300 dpi, alb-negru 50 spm A4, 18 ppm A3

 •         Rezoluţie 600, 400, 300, 200, 150 , 100 dpi

 •         Mod de scanare B&W, Gray scale, Colour/ACS

 •         Fişier rezultat Singe/Multi TIFF, Single/Multi page PDF, Slim PDF, JPG

 •         Destinatii Scan to file (SMB, IPX/SPX, FTP), scan to mail, scan to e-filling, scan to USB stick

 e-FILING  

 •         Funţionalitate Depozitare documente pentru printare la comandă, regăsire, editare prin Web TOOL

 •         Numarul de box-uri 5 GB (aprox. 16 mil. Pag.), 1 director public şi 200 căsuţe private, 100 directoare per căsuţă, 400 documente per director, 1.000 pag. per document

 •         Metode de intrare Copy to box, Print to Box, Scan to box, Received Fax/Ifax to box

 •         Metode de iesire Box to print, Box to email, Box to fax

 •         Acces Driver TWAIN, File Downloader, e-Filing

OFERTA ACHIZITIE echipament Second-Hand:  Toshiba 3520c/4520c – 750 eur+tva

Despre solutii de finantare  echipamente hard (PC-uri, servere, copiatoare , etc) si vanzarea in rate de licente soft , click AICI!

OFERTA INCHIRIERE Toshiba 2330
Chiria : 40 Euro + TVA / luna


In pretul chiriei sunt incluse 1000 pag. A4 alb-negru (nr. de pagini incluse si neefectuate intr-o luna nu se reporteaza).
Daca se efectueaza mai mult de 500 pag. A4 alb-negru/ luna, tariful pentru paginile suplimentare este :
- 0.10 Euro +TVA / pag. A4 color
- 0.012 Euro + TVA / pag. A4 alb-negru
Plata contractului se face pe baza unei chirii lunare si a unui pret pe copie stabilit. Numarul de copii este indicat de contorul aparatului. In acest pret sunt incluse piesele de schimb, manopera de service, precum si toate consumabilele, cu exceptia hartiei.

Print Email

Oferte și oportunități MICROSOFT. Educația : cu un pas înainte spre viitor!

Cotații de preț licențe simple Microsoft
Inchiriere software pentru servere în educație Microsoft

Oferiți elevilor dumneavoastră un avantaj pentru viitor, pentru o carieră de succes, cu soluțiile complete Microsoft!

Peste 1,2 miliarde de oameni folosesc Microsoft Office: fiecare a șasea persoană de pe planetă. Nu e de mirare că abilitățile de-a lucra cu suita software de productivitate reprezintă una din cele mai răspândite cerințe la locul de muncă. Conform unui studiu IDC, angajatorii de top au nevoie și consideră Office Profficiency drept criteriu major.

Cu Office 365 oferiți o experiență dinamică și utilă de învățare, atât în clasă cât și în afara școlii, bazată pe soluțiile de productivitate. Descătușați potențialul și creativitatea furnizând instrumentele și accesul la tehnologie de care vor avea nevoie în curând.

Până la 24 iunie 2016, dispuneți de reduceri substanțiale, în plus față de prețurile speciale pentru școli și licee:
 
Împreună cu CG&GC , partenerii noștri din Galati, care dispun de competențele necesare pentru implementare, oferim 2 soluții similare ca funcționalitate, diferite prin abordarea serviciilor de pe servere.

Ambele soluții au ca puncte centrale:

•Windows 10 Upgrade*: pentru modernizarea, securizarea și standardizarea mediului de operare pe PC-urile instituției
•Microsoft Office ProPlus: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher etc... toate intrumentele familiare de productivitate și colaborare
•Servicii de tip server: management centralizat și securizarea stațiilor și utilizatorilor, căsuțe de e-mail, portaluri intranet de stocare și colaborare etc
Despre solutii de inchiriere echipamente sau vanzari in rate licente soft , min 500 euro - maxim 100.000 euro , in 12-60 rate lunare , vezi AICI!
 
Microsoft în Cloud
Serviciile de tip server exemplificate mai sus sunt găzduite de Microsoft în centrele sale de date securizate.
•Windows 10 Upgrade + Office 365 ProPlus
familiarul desktop Microsoft pentru angajați, productivitate și colaborare
•Enterprise Mobility Suite
securitate, protecția datelor, managementul centralizat al identității
•Windows Intune
managementul simplificat al echipamentelor și aplicațiilor
Elevii primesc gratuit Microsoft Office 365 ProPlus (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher etc...)
18 € pe an , per angajat cu normă întreagă**
(76% discount față de prețurile speciale pentru mediul educațional)

Microsoft on-premises
Serviciile de tip server exemplificate mai sus sunt găzduite în infrastructura instituției, pe serverele sale proprii.
•Windows 10 Upgrade + Office 365 ProPlus
familiarul desktop Microsoft pentru angajați, productivitate și colaborare
•Core-CAL
Client-Access License pentru Windows Server, SharePoint Server, Exchange Server, System Center Configuration Manager, System Center Endpoint Protection, Skype for Business
Elevii primesc gratuit Microsoft Office 365 ProPlus (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher etc...)
25 € pe an , per angajat cu normă întreagă**
(63% discount față de prețurile speciale pentru mediul educațional)

Notă: Aplicațiile din Office 365 ProPlus sunt instalabile local pe stații, nu doar WebApps
Instituțiile care cumpără Office pentru profesori și personal printr-un program de licențiere în volum pentru instituții de învățământ pot oferi gratuit Office 365 ProPlus pentru toți eleviisau studenții lor. Acesta include cele mai recente versiuni ale aplicațiilor familiare Office, care pot fi instalate pe până la 5 computere PC sau Mac și pe alte dispozitive mobile, inclusiv tablete Windows, iPad®și tablete Android. 
Termeni și condiții. Eligibilitate
Campania este valabilă pentru instituțiile din învățământul preuniversitar: grădinițe, școli, licee, cu minim 5 angajați cu normă întreagă**. Instituția numără angajații cu normă întreagă și declară numărul lor corect la aniversarea contractului, doar o dată pe an; astfel, are siguranța licențierii complete indiferent de fluctuațiile numărului de angajați sau dispozitive hardware.
Oferta promoțională se desfășoară prin programul de licențiere OVS-ES, Open Value Subscription - Education Solutions, în funcție de numărul angajaților cu normă întreagă**; se asigură astfel licențierea tuturor dispozitivelor hardware ale instituției, indiferent de numărul lor.

Promoția este disponibilă până la 24 iunie 2016.

CG&GC Galati este Microsoft Authorized Education Partner, sau AEP.

Aceasta ofertă este disponibilă doar prin partenerii Microsoft Authorized Education Partner, sau AEP. Nu sunt incluse serviciile de implementare sau de suport tehnic aferente produselor și serviciilor din ofertă. Pentru a beneficia de aceste servicii, vă recomandăm să apelați la partenerul dumneavoastră Microsoft AEP.

Iată mai jos identificatorii produselor - Part Number - incluse în soluțiile campaniei:

Soluția Microsoft în Cloud

•Microsoft®EnterpriseMobilitySuiteOpen ShrdSvr AllLng MonthlySubscriptions-VolumeLicense Academic OLV 1License LevelF AdditionalProduct Faculty 1Month
•Microsoft®IntuneOpen ShrdSvr AllLng MonthlySubscriptions-VolumeLicense Academic OLV 1License NoLevel Student withFaculty 1Month
•Microsoft®O365ProPlusOpenforStudents ShrdSvr AllLng MonthlySubscriptions-VolumeLicense Academic OLV 1License NoLevel Student withFaculty 1Month
•Microsoft®WINEDU AllLng Upgrade/SoftwareAssurancePack Academic OLV 1License LevelF Enterprise 1Year
•Microsoft®O365ProPlusOpenforFaculty ShrdSvr AllLng MonthlySubscriptions-VolumeLicense Academic OLV 1License LevelF AdditionalProduct 1Month
 
Soluția Microsoft on-premises

•Microsoft®DesktopEducation AllLng License/SoftwareAssurancePack Academic OLV 1License LevelF Enterprise 1Year
•Microsoft®O365ProPlusOpenforFaculty ShrdSvr AllLng MonthlySubscriptions-VL Academic OLV 1LicenseLevelF AdditionalProduct AddOn toOPP 1Month
•Microsoft®O365ProPlusOpenforStudents ShrdSvr AllLng MonthlySubscriptions-VolumeLicense Academic OLV 1License NoLevel Student withFaculty 1Month

Note în text
* Soluțiile din această campanie includ licența de upgrade pentru Windows. În cazul în care nu există o licență de bază de la care să se facă upgrade, vă recomandăm licențierea prin programul GGWA-A, Get Genuine Windows Agreement - Academic.
** "Angajat cu normă întreagă" înseamnă, în accepțiunea licențierii Microsoft Academic valabile în Romania, personalul didactic și administrativ care lucrează mai mult de 200 ore/an.
 
Pentru orice alta intrebare, nelamurire sau informatie, trimiteti un mesaj catre departamentul vanzari, AICI!

 

Print Email

Unde ne gasiti

Galati:
Strada Siderurgistilor nr. 9, Bloc PS2, Tronson 3, lotul 1
cod postal 800478

Tel.: 0236 493 701
Fax.: 0236 493 864
E-mail: cggalati@cggc.ro

Program

Orar:
Luni-Vineri : 09:00-17:30

Coordonate GPS:
Latitudine: 45.42754
Longitudine: 28.02643

Parteneri

 • Dell Mic
 • Epson Mic
 • F Secure Mic
 • Fujitsu Mic
 • Fujitsu Mic
 • HPlogo Mic
 • Kaspersky Mic
 • Kaspersky Mic
 • KonicaMinolta Mic
 • Konica Minolta Mic
 • Lenovo Mic
 • Lexmark Mic
 • Lexmark Mic
 • Logo Lenovo Mic
 • Symantec Mic
 • Toshiba Mic
 • ToshibaLogo Mic
 • Benq Mic
 • Benq Mic
 • Bitdefender Mic
 • Cisco Mic
 • Eset Mic
 • Eset Mic
 • Hp Mic
 • Kyocera Mic
 • Logo Totalsoft Width65
 • Mic IBM
 • Mic Acer
 • Mic Alliedtelesyn
 • Mic Apc
 • Mic Benq
 • Mic Bitdefender
 • Mic Brother
 • Mic Cisco
 • Mic Dell
 • Mic Dlink
 • Mic Epson
 • Mic Fujitsu
 • Mic Hp
 • Mic Kaspersky
 • Mic Konicaminolta
 • Mic Lenovo
 • Mic Lexmark
 • Mic Microsoft
 • Mic Netapp
 • Mic Oki
 • Mic Panasonic
 • Mic Polycom
 • Mic Toshiba
 • Mic Vmware
 • Microsoft Mic
 • Microsoft Mic

Logo Mobile