invitatie BIZTECH 2017
Te invitam la Biz Tech 2017, la cel mai important eveniment IT&C din Galati,
pe care firma CG&GC IT-eXpert Galati,
il organizeaza anual!
În cadrul BizTech 2017 o sa discutam despre inovatiile în afaceri și despre ultimele tehnologii din industria IT&C si o sa avem  ocazia de a testa și analiza atat echipamente hardware , dar  si soluțiile demo de cloud computing, virtualizare, managemant print services și document management system.

Va fi o excelenta ocazie de a afla despre ultimele produse si servicii din industria informatica direct de la reprezentantii producatorilor, dar si despre noile trend-uri.
 
PROGRAMUL :
09:30 – 10:00 – Primire
10:00 – 10:45 – Sesiune de prezentari Bitdefender
10:45 – 11:30 – Sesiune de prezentari HP INC
11:30 – 11:45 – Pauza, cafea/suc
11:45 – 12:30 – Sesiune de prezentari  Kyocera
12:30 – 13:15 – Sesiune de prezentari  Epson
13:15 – 13:30 – Pauza, cafea/suc
13:30 – 14:15 – Sesiune de prezentari  Fujitsu
14:15 – 17:30 – Masa festiva, discutii libere, moment surpriza


 
Va multumim pentru participare la BIZTECH 2016
Iti multumim ca ai fost alaturi de noi,
la cel mai important eveniment IT&C din Galati,
pe care firma CG&GC IT-eXpert Galati, il organizeaza anual:
Biz Tech 2016!
Joi, 16 iunie 2016, au participat 40 de clinti dintre care 2/3 au fost din zona IMM-uri si 1/3 din Adminsitratia Publica si Mediul Universitar.

Le multumim pentru prezentari, parteneriilor nostri BITDEFENDER, KYOCERA, MICROSOFT, IT SMART, EPSON, CISCO si LIKE IT.

În cadrul BizTech 2016 am discutat despre inovatiile în afaceri și despre ultimele tehnologii din industria IT&C si am avut si ocazia de a testa și analiza atat echipamente harddar si soluțiile demo de cloud computing, virtualizare, managemant print services și document management system.

A fost o buna ocazie de a afla despre ultimele produse si servicii din industria informatica direct de la reprezentantii producatorilor ,dar si despre noile trend-uri.

Am avut din partea clientilor nostri si a furnizorilor - parteneri si prieteni din industria IT&C- un feedback pozitiv si incurajarea de a organiza evenimentul BIZTECH, si in 2017
 
Raport Gartner pentru Bitdefender
Este o onoare pentru noi să vă anunțăm că Bitdefender a fost numită „VIZIONAR” în cea mai recentă ediție a raportului Gartner Magic Quadrant privind platformele de protecție a stațiilor de lucru, o evaluare anuală detaliată a pieței furnizorilor de securitate pentru companii.

GravityZone de la Bitdefender, soluția evaluată de Gartner, a fost construită de la zero pentru a sprijini infrastructurile hibride și este prima soluție de securitate care abordează în mod corespunzător problemele legate de scalabilitate și performanță cu care se confruntă în prezent companiile.

Pentru a obtine gratuit raportul Gartner, cu analize comparative fata de ceilalti competitori, click AICI!

Pentru noi, recunoașterea ca Vizionar în domeniul protecției stațiilor de lucru este o validare a modului nostru unic de gândire orientat către viitor, care ne-a stimulat să inovăm și să dezvoltăm tehnologii adaptive de securitate cibernetică pentru clienții noștri.

Această recunoaștere importantă se datorează în special dumneavoastră, clienților noștri valoroși din întreaga lume, care aleg Bitdefender pentru securitatea celor mai importante active ale companiei și care au remarcat încă la început valoarea soluțiilor noastre inovatoare de securitate.

Vom continua să oferim tehnologii mai bune, de ultimă generație, și ne vom concentra întotdeauna să vă asigurăm cea mai bună experiență în calitate de client prin ușurință în utilizare, înaltă performanță și servicii excelente.

CG&GC Galati va mulțumeste pentru că ați ales Bitdefender!
 
Bitdefender Mobile SecurityCG&GC IT e-Xpert Galati , in calitate de GOLD PARTENER Bitdefender va prezinta produsul:
Bitdefender Mobile Security


Bucură-te mai mult de dispozitivul tău Android. Noi îl menținem în siguranță.
Un antivirus de top pentru Android pentru dispozitivul tău cu sistem de operare Android

PC MAG
Alegerea editorului - 2 ani la rând.

AV TEST
100% detecție potrivit testului din iulie 2015

  • Ușor de folosit. Ușor de înțeles..
  • Gestionați securitatea cu funcția Autopilot.
  • Recuperați-vă dispozitivul în cazul pierderii sau al furtului.
  • Impact zero asupra duratei bateriei.


Protejează-ți dispozitivul de amenințările electronice și economisește bateria cu Bitdefender Mobile Security.

Bitdefender Mobile Security asigură detectarea imbatabilă, pe bază de tehnologie Cloud, a programelor periculoase și o funcție antifurt inteligentă pentru Android, aproape fără impact asupra bateriei - toate acestea, în plus față de cea mai bună soluție de securitate pentru Android de pe piață.  
       Sperăm că putem folosi această ocazie pentru a construi împreună noi oportunități de a colabora cu firma CG&GC IT e-Xpert Galati in domeniul IT&C : consultanta, service , vanzari hard si soft .

 
«ÎnceputAnterior12345UrmătorSfârşit»