Dell EMC a lansat la nivel global a celei de a 14-a generaţii de servere PowerEdge
Dell EMC a făcut publică lansarea la nivel global a celei de-a 2-a etape a celei de-a 14-a generaţii de servere PowerEdge extraordinare.
 
În portofoliu au fost introduse în total şase produse noi, sporind opţiunile şi flexibilitatea atât pentru parteneri, cât şi pentru clienţi.
 
Noile produse vor fi disponibile pentru livrare începând de săptămâna viitoare la nivel global.
 
Mai multe opţiuni, mai multă flexibilitate – fără compromisuri

Anunţând extinderea gamei sale PowerEdge, Dell EMC şi-a extins deja cunoscuta poziţie de tipul „fără compromisuri” caracteristică noului portofoliu de servere.
 
Noile lansări de produse presupun costuri suplimentare mai mici, configuraţii de servere orientate spre valoare, care le permit tuturor clienţilor să realizeze o infrastructură fără probleme, care le oferă posibilitatea să-şi maximizeze performanţa şi să-şi optimizeze eficienţa, fără compromisuri.
 
Marketingul ţintă poate fi extins acum dincolo de clienţii mari, de tip întreprindere, pentru a atrage şi întreprinderile mici şi mijlocii (IMM), precum şi birourile aflate la distanţă/sucursalele (ROBO).
 
În mod special, noile produse includ opţiuni care completează portofoliul de tip rack PowerEdge, plus servere tower noi, care sporesc capacităţile şi performanţa serverelor din generaţia anterioară de servere tower.
 
Aceasta înseamnă că portofoliul de servere Dell EMC PowerEdge oferă acum o platformă optimizată pentru aproape orice aplicaţie.
 
Referindu-se la această tendinţă de dezvoltare, Jonathan Seckler, Director de marketing pentru produse pentru soluţiile de servere Dell EMC, a declarat: „Este cu adevărat vorba despre a oferi soluţia adecvată de la bun început.

Indiferent dacă rezultatul final este o implementare IoT sau un proiect de analiză a datelor la scară largă, partenerii noştri dispun acum de o gamă largă de opţiuni de platformă pe care să le ofere clienţilor lor. Acest aspect le dă posibilitatea de a oferi ceva cu adevărat diferit în contextul de piaţă, ceea ce le creează o imagine excelentă în relaţia cu clienţii lor.”
 
Cele şase produse noi adăugate în portofoliul de servere Dell EMC PowerEdge 14G din etapa a 2-a sunt:
 
-serverele de rack R440 şi R540 – oferind sisteme optimizate pentru calcule de înaltă performanţă şi soluţii de stocare definite prin software;
- soluţiile tower T440 şi T640 – prezentând o combinaţie puternică între spaţiul masiv de stocare internă şi capacitatea grafică;
- soluţiile de servere modulare FC640 şi M640 – facilitând flexibilitatea şi scalabilitatea de excepţie. Acum, clienţii pot extinde durata de viaţă a platformelor existente şi pot continua să profite de cele mai recente îmbunătăţiri în domeniu utilizând acelaşi şasiu. Aceste opţiuni noi le conferă, de asemenea, partenerilor oportunitatea de a construi soluţii folosind cele mai recente unităţi NVMe.

           
Imediat după anunţul celei de-a 2-a etape de la VMworld, a venit vestea că Dell EMC va dezvălui în curând detalii despre modelele selectate de servere PowerEdge 14G cu procesor AMD, care vor fi pregătite de livrare din următorul trimestru. Acesta oferă un model vSAN Ready Node cu avantajul unui singur socket pentru noul kit de accelerator de expansiune HCI al VMware, oferind licenţe la preţuri mai reduse pentru un pachet Edge pe noduri multiple ale unui procesor unic.
 
Pregătiţi-vă pentru PowerEdge etapa a 2-a!
 
Bitdefender GgravityZone-asigura Full Disk Encryption
Bitdefender GgravityZone-asigura Full Disk Encryption

Datele devin rapid elementul esential al economiei globale, reprezentand un nou tip fundamental de active economice.
atele statistice arata ca in fiecare an se pierd volume semnificative de inregistrari de date valorand multe miliarde de dolari.

In ultimii 20 de ani, Bitdefender s-a dedicat furnizarii unor solutii cuprinzatoare clientilor sai pentru protejarea statiilor de lucru, acoperind un intreg spectru de etape si mecanisme de executie: consolidare si control, detectare, remediere si vizibilitate totala privind incidentele de securitate. Prin adaugarea functiei Full Disk Encryption la umbrela GravityZone, Bitdefender furnizeaza un strat de protectie suplimentar pentru activele digitale ale clientilor sai.

GZ FDE este un add-on la produsele GravityZone si este complet integrat in consola GravityZone.
Printre principalele caracteristici se numara urmatoarele:


• Administrarea criptarii din acelasi cloud sau aceeasi consola locala folosite pentru protectia statiei de lucru
• Foloseste criptarea nativa pentru Windows (BitLocker) si Mac (FileVault) si evita problemele legate de performanta, fara a fi nevoie de un nou agent
• Instalarea Full Disk Encryption pe statiile de lucru este simpla, ca si administrarea sau restaurarea cheilor din consola
• Rapoarte specifice de criptare care ajuta companiile sa isi demonstreze conformitatea
• Implementeaza autentificarea pre-boot

GravityZone Full Disk Encryption este o solutie bazata pe standardele industriei, asigurand cea mai buna performanta, instalare simpla si riscuri operationale minime.
 
Produse noi de soft , licentiat
Portofoliul software al firmei CG&GC IT e-XperT, s-a imbogatit cu noi produse de soft, licentiate:

ADOBE

Cu  portofoliul:
- Creative Cloud for Teams include Photoshop, Illustrator si InDesign;
- Aplicatiile Creative Cloud: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver si altele; Acrobat DC.
 
Licentele se comercializeaza in 3 forme de licentiere:
- TLP (Transactional License Program) - licente permanente Adobe Acrobat Standard/Professional;
- CLP (Cumulative License Program) - licente permanente Adobe Acrobat Standard/Professional, contract pe 2 ani, nivel de discount in functie de numarul de licente achizitionate;
- VIP (Value Incentive Plan) - aplicatiile si suita Creative Cloud, licente tip abonament, contract pe minim 12 luni, nivel de discount in functie de numarul de licente achizitionate.

COREL
In portofoliul caruia, cea mai cunoscuta suita este CorelDRAW.
Licentele se comercializeaza in forma:
- Retail, fiind disponibile licentele de upgrade. Termenul de livrare fiind estimat la 3 saptamani;
- Electronic (Comm/EDU/GOV) - nivel de discount in functie de numarul de licente achizitionate, li se poate atasa mentenanta anuala sau se poate opta pentru upgrade;
 
AUTODESK
- 365 Day Subscription (Comm/Gov) - nivel de discount in functie de numarul de licente achizitionate.
- AutoCAD LT - pentru proiectare 2D
- Revit LT - proiectare 3D pentru arhitecti
- Inventor LT - proiectare 3D pentru ingineri mecanici
 
invitatie BIZTECH 2017
Te invitam la Biz Tech 2017, la cel mai important eveniment IT&C din Galati,
pe care firma CG&GC IT-eXpert Galati,
il organizeaza anual!
În cadrul BizTech 2017 o sa discutam despre inovatiile în afaceri și despre ultimele tehnologii din industria IT&C si o sa avem  ocazia de a testa și analiza atat echipamente hardware , dar  si soluțiile demo de cloud computing, virtualizare, managemant print services și document management system.

Va fi o excelenta ocazie de a afla despre ultimele produse si servicii din industria informatica direct de la reprezentantii producatorilor, dar si despre noile trend-uri.
 
PROGRAMUL :
09:30 – 10:00 – Primire
10:00 – 10:45 – Sesiune de prezentari Bitdefender
10:45 – 11:30 – Sesiune de prezentari HP INC
11:30 – 11:45 – Pauza, cafea/suc
11:45 – 12:30 – Sesiune de prezentari  Kyocera
12:30 – 13:15 – Sesiune de prezentari  Epson
13:15 – 13:30 – Pauza, cafea/suc
13:30 – 14:15 – Sesiune de prezentari  Fujitsu
14:15 – 17:30 – Masa festiva, discutii libere, moment surpriza


 
«ÎnceputAnterior123456UrmătorSfârşit»