ROK with LENOVO & Microsoft!

Combo-ul perfect pentru business-ul clientilor dvs. este aici!

Serverele Lenovo impreuna cu licentele Windows Server OEM aduc oportunitati unice de afaceri si eficientizeaza procesele din cadrul organizatiilor IT.
 
Achizitionati din stoc orice server Lenovo impreuna cu o licenta Microsoft si beneficiati de preturi speciale, dar si de avantaje importante: eficientizarea costurilor, performanta inalta, fiabilitate si scalabilitate.

Va recomandam sa cititi aceste informatii interesante si extrem de utile in Guidebook Lenovo ROK  si pe Lenovo DCG and Microsoft Sales Portal.
 

Tipărire Email

Promotie 50% pentru Bitdefender Gravity Zone (20 martie - 15 iunie 2018)

Alege unul dintre produsele Bitdefender GravityZone Business Security, Advanced Business Security sau Full Disk Encryption, soluții simplu de utilizat dar puternice pentru protejarea companiei tale.
Îți pun la dispoziție cea mai bună combinație de protecție, performanță și ușurință utilizare.

Te încurajăm să testezi produsele noastre! Vei descoperi soluții simple dar eficiente care îți permit să:
 
Te concentrezi asupra afacerii tale
Nu trebuie să ai cunoștințe avansate de IT pentru a gestiona consola Bitdefender GravityZone. Se poate instala în câteva minute și poate fi gestionată de utilizatori fără experiență IT.
 
Salvezi bani și timp
Versiunea web-based a Bitdefender GravityZone transferă administrarea softului de Securitate în cloud, nefiind necesare investiții suplimentare în echipamente hardware. Dacă trebuie să protejezi mai multe locații dispersate geographic, vei beneficia de securitatea centralizată furnizată de Bitdefender, eliminând costurile cu achiziția și mentenanța echipamentelor hardware din fiecare locație.
 
Te bucuri de cea mai buna protectie
Bitdefender foloseste cele mai avansate modele de machine learning si tehnologii patentate pentru a detecta si bloca cele mai avansate amenintari. Solutiile Bitdefender sunt pozitionate in mod constant #1 in testele independente derulate de AV-TEST sau AV Comparatives, fara a compromite performanta in favoarea protectiei.
 
GravityZone Full Disk Encryption
Modulul GravityZone FDE protejează datele pentru întregul hard disk al stației de lucru folosind mecanismele de criptare furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault).

In plus, daca achizitionezi Bitdefender GravityZone Business Security, Advanced Business Security sau Full Disk Encryption pana la 15 iunie 2018, beneficiezi de un discount special de 50% de la pretul de lista.

Business Security – 50% discount pentru contractele pe 2 si 3 ani; pentru clienti finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promotional nu se cumuleaza cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG)

Advanced Business Security – 50% discount pentru contractele pe 2 si 3 ani; pentru clienti finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promotional nu se cumuleaza cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG)

Full Disk Encryption - 50% discount pentru contracte pe 1, 2 sau 3 ani, pentru clienti finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promotional nu se cumuleaza cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG)

În ultimii ani, soluțiile Bitdefender Endpoint Protection au câștigat în mod repetat premiile “Best Protection” și “Best Performance” acordate de prestigioasa companie de testare independent AV Test.
Bitdefender a câstigat și premiul “Produsul anului 2017” acordat de AV-Comparatives precum și numeroase premii acordate de Virus Bulletin anti-spam.
 

Tipărire Email

Bitdefender 50% discount pana pe 31.03.2016

 BITDEFENDER BUSINESS SOLUTION

Salveaza timp – instalare remote, control, monitorizarea securitatii pentru toate calculatoarele.
Solutie eficienta din punct de vedere Cost – protejeaza-ti calculatoarele si serverele companiei
Cel mai bun parteneriat - alege Bitdefender - liderul in securitate, fapt dovedit de testele independente.  

50% DISCOUNT *

#1 securitate pentru desktop-uri fizice si virtuale, servere Windows, Mac sau Linux – administrate si monitorizate de la distanta cu ajutorul unui browser de internet
*Discountul promotiei se aplica si in cazul proiectelor speciale de tip RENEW, EDU, GOV, CUPG;Discounturile speciale nu se cumuleaza, se aplica discountul cel mai mare.
 
 
Tehnologii antivirus și antimalware premiate
Folosind tehnologii de detectare actualizate constant, Bitdefender poate depista amenințări avansate sau de tip ziua 0 pe care alte soluții le ratează, având în același timp cel mai mic impact posibil asupra performanțelor sistemului. 

Puteți să nu vă mai faceți griji pentru infecții sau funcționarea încetinită
Folosirea soluției de securitate Bitdefender oferă afacerii dumneavoastră avantajul împotriva atacurilor de tip malware. Vă puteți concentra asupra afacerii dumneavoastră știind că Bitdefender vă protejează împotriva virușilor, aplicațiilor spyware, worm, troian și rootkit.
 
Consolă web simplă, dar puternică
Consola de administrare de la nivel local sau găzduită în cloud, cu instrumente de control de finețe, controlează grupurile imbricate, carantina la distanță, locațiile și opțiunile de scanare care pot fi configurate. 

Economisiți timp cu o administrare mai eficientă
Persoanele fără aptitudini tehnice pot face cu ușurință setările de protecție folosind consola găzduită în cloud, în timp ce administratorii experimentați vor găsi instrumentele de control de finețe de care au nevoie pentru a fluidiza procesul de securitate.

Protecția stațiilor de lucru și a serverelor
Puteți folosi dispozitivele din licența dumneavoastră pentru a proteja stațiile de lucru și serverele. Numărul de servere nu ar trebui să depășească 30% din numărul total de dispozitive din licență. 

Ofertă completă eficientă din punct de vedere al costurilor
Puteți folosi o singură soluție cu un preț convenabil pentru a proteja calculatoarele angajaților dumneavoastră, precum și serverele pe care le folosiți.

Control web și al aplicațiilor inclus
Bitdefender GravityZone Business Security vă oferă posibilitatea de a restricționa sau bloca de la distanță accesul angajatului la anumite aplicații și pagini web. 

Productivitate și protecție mărite
Restricționarea accesului la anumite aplicații și website-uri poate îmbunătăți productivitatea angajatului, precum și securitatea.
 
Firewall, Detectarea intruziunilor, Filtrare web, Consultant căutare
Firewall-ul, IDS și funcțiile de filtrare web sunt esențiale pentru protejarea împotriva amenințărilor de pe internet, cum ar fi cele de tip hacking și phishing. 

Soluție de securitate cu toate funcțiile
Spre deosebire de alte soluții, care nu oferă protecție firewall și web sau percep un cost pentru aceste capacități, Bitdefender GravityZone Business Security include aceste funcții fără costuri suplimentare.
 
Protejați desktop-urile sau serverele virtuale
Bitdefender GravityZone Business Security protejează aparatele virtuale cu cea mai mică amprentă de resurse obținută în probele AV-Test din 2014. 

Soluție completă
Este ușor să administrați desktop-uri sau servere virtuale de pe aceeași consolă.

Tipărire Email

2 luni gratuite la Inchirierea copiatorului TOSHIBA 2330C

PROMOTIE : 2 luni gratuite ! 
In luna a 6-a si respectiv a 12-a, de la semnarea contractului


Modelul TOSHIBA  2330C face parte din  a treia serie a tehnologiei e-bridge, ofera extinderea capabilitatilor multifunctionalului color la toate necesitatile unei firme sau a unui departament, indiferent daca este vorba de print, copy, scan sau e-mail, acum cu o si mai mare eficienta, productivitate si securitate.

Cu copiatorul 2330C , procesele de lucru colaborative devin mult mai eficiente, fluxurile de informaţii sunt mult ameliorate. Utilizatorii pot beneficia acum de informaţii în timp util, cu costuri reduse si in plus , de avantajul unui echipament color performant.

In Galati poti beneficia de analiza si consultanta gratuita TCO a parcului de  copiatoare /imprimante (Total Cost of Oalati wnership) , vezi AICI!

Functionalitatile standard ale echipamentului TOSHIBA 2330 C permit:

1. Copiere cu viteză şi calitate înalte atat alb-negru cat si color. Resurse puternice permit procesarea digitală a originalului  pentru obţinerea unor copii de inalta calitate. 2330C este copiator standard de reţea si permite administrarea si document management on-line. Un avantaj major pentru un echipament color profesional este mentinerea unui cost de utilizare in regim alb-negru redus, lucru realizat cu succes de echipamentul Toshiba. Alt avantaj important in reproducerea fidela a copiilor este functia care recunoaste utilizarea marker-elor/highlight-erelor in originale

2. Tipărire  laser alb-negru si color de retea standard (PCL6, PS3) cu o rezoluţie înaltă (2.400 x 600 dpi, 8 bit), pe diferite tipuri de hârtie, cu dimensiuni de până la A3, 256 g/m2. Optional, wireless si bluetooth.

3. Fax (optional) Modulul fax permite transmiterea rapidă şi eficientă a documentelor.  Este posibila transmiterea documentelor tip carte sau de format mare (până la maxim A3)

4. Scanner alb-negru si color standard – pana la 50 spm alb-negru si 40 spm color la o rezolutie de 600x600 dpi (cu extensie de memorie). Este posibil scan to email, e-Filling (HDD), scan to memory stick USB 2.0 in formatele jpeg, multi/single tiff, pdf si slim pdf. Formatul slim PDF permite arhivarea diferentiata a documentelor, avand ca rezultat o calitate mai buna la o dimensiune mai redusa, principalele avantaje fiind probabil in reducerea documentelor trimise catre e-mail si sporirea portabilitatii lor.

5. E-mail  - permite scanarea şi transmiterea prin e-mail a documentelor direct de la consola echipamentului. Adresele e-mail pot fi stocate în memorie sau introduse direct, pe touch panel.

6. Document Management – TOSHIBA 2330C ofera in modul standard posibilitati de document management accesibile on line prin aplicatia web browser based - TOP Access. Astfel documentele tiparite, copiate, scanate, primite prin fax pot fi salvate de catre utilizatori pe hard disk-ul intern al masinii, putand fi tiparite ulterior si chiar editate cu ajutorul aplicatiei software. In plus, documentele pot fi salvate pe o partitie a hard diskului in retea, si apoi tiparite, transmise prin fax sau e-mail in functie de necesitati.

7. Automatizare operatii - O caracteristica importanta, care elimina necesitatea instruirii utilizatorului ocazional in folosirea echipamentului, este posibilitatea folosirii unor macro-comenzi (template) memorate de catre masina, ce pot contine instructiuni complexe din toate functiile echipamentului. Se pot memora 12.000 template-uri in 200 de grupuri private. Toti utilizatorii isi pot configura propriile macro-comezi, economisind astfel timpul petrecut setand instructiuni uzuale pe echipament.

Date tehnice GENERALE  

 •         Tip Desktop

 •         Viteză de copiere/ tiparire color 35/45 ppm A4, 15 ppm A3, alb-negru 35 ppm A4, 18 ppm A3

 •         Timp de incalzire aprox. 99 s, 30 s din low power mode

 •         Format copiere/imprimare A5R- A3 casete, A4 LCF, A6R-A3+ bypass

 •         Capacitate alimentare hârtie 2  x  550 coli (casete), 100 coli by pass (max. 3.700)

 •         Duplex Da (standard) , A5R-A3 64 – 163 g/m2

 •         Tipuri hârtie 64 – 163 g/m2    casete, 64 – 105 g/m2    LCF, 64 – 256 g/m2    Bypass

 •         Hard disk 80 GB S-ATA

 •         Memorie 768 MB (1,5 GB max.)

 •         Coduri de acces până la 1.000 de coduri de departament / 10.000 coduri de utilizatori

 •         Template-uri Până la 200 grupuri cu 60 butoane fiecare+ 1 public (Copy, Scan, Fax, e-File)

 •         Dimensiuni (Lxlxi) 699 x 761 x 1036 mm

  COPIERE  

 •         Timp de iesire a primei copii color 8,6 s, alb-negru 6,5 s

 •         Rezoluţie 600 x 600 dpi 10 bit (scanare), 600 x 600 8 bit (imprimare), 2.400 x 600 B&W cu smoothing

 •         Zoom 25 – 400% in trepte de 1%

 •         Mod de copiere Text, Text/Photo (implicit), Photo, Printed image, Map, Image smoothing in B&W

 •         Moduri color Automatic Colour Selection (ACS), Full color, Twin Color, Mono Colour, B&W

 •         Setari de culoare Hue, Saturation, Color Balance, 5 « One Touch » Modes, RGB Adjustement, Twin and Mono Color

 •         Copii multiple 1-999

 •         Funcţii avansate Stergere margina, Copiere formate mixte, Creare job de copiere, Copiere privata, , Selectie automata a casetei, coduri de utilizator, (e-Filing), Inserţie de copertă, Inserţie de pagină, Sortare tip revistă, N în 1, Sortare electronica, Adnotatii

 PRINTARE  

 •         Limbaje Compatibil PCL6 si Postscript Level 3

 •         Sisteme de operare Windows, Mac OS, Solaris, Linux, Unix, SCO, CUPS, AS/400, SAP R/3

 •         Interfeţe 10/100 BaseT Ethernet, USB (opt. Wireless sau bluetooth)

 •         Rezoluţie 600x600 dpi 8 bit

 •         Setari de culoare Brightness, Saturation, Contrast, Colour Balance

 •         Funcţii avansate Tiparire privata, Tiparire pe proof paper, Booklet, N in 1, coduri de utilizator

 SCANARE  

 •         Viteză de scanare color 40 spm A4 300 dpi, alb-negru 50 spm A4, 18 ppm A3

 •         Rezoluţie 600, 400, 300, 200, 150 , 100 dpi

 •         Mod de scanare B&W, Gray scale, Colour/ACS

 •         Fişier rezultat Singe/Multi TIFF, Single/Multi page PDF, Slim PDF, JPG

 •         Destinatii Scan to file (SMB, IPX/SPX, FTP), scan to mail, scan to e-filling, scan to USB stick

 e-FILING  

 •         Funţionalitate Depozitare documente pentru printare la comandă, regăsire, editare prin Web TOOL

 •         Numarul de box-uri 5 GB (aprox. 16 mil. Pag.), 1 director public şi 200 căsuţe private, 100 directoare per căsuţă, 400 documente per director, 1.000 pag. per document

 •         Metode de intrare Copy to box, Print to Box, Scan to box, Received Fax/Ifax to box

 •         Metode de iesire Box to print, Box to email, Box to fax

 •         Acces Driver TWAIN, File Downloader, e-Filing

OFERTA ACHIZITIE echipament Second-Hand:  Toshiba 3520c/4520c – 750 eur+tva

Despre solutii de finantare  echipamente hard (PC-uri, servere, copiatoare , etc) si vanzarea in rate de licente soft , click AICI!

OFERTA INCHIRIERE Toshiba 2330
Chiria : 40 Euro + TVA / luna


In pretul chiriei sunt incluse 1000 pag. A4 alb-negru (nr. de pagini incluse si neefectuate intr-o luna nu se reporteaza).
Daca se efectueaza mai mult de 500 pag. A4 alb-negru/ luna, tariful pentru paginile suplimentare este :
- 0.10 Euro +TVA / pag. A4 color
- 0.012 Euro + TVA / pag. A4 alb-negru
Plata contractului se face pe baza unei chirii lunare si a unui pret pe copie stabilit. Numarul de copii este indicat de contorul aparatului. In acest pret sunt incluse piesele de schimb, manopera de service, precum si toate consumabilele, cu exceptia hartiei.

Tipărire Email

Unde ne gasiti

Galati:
Strada Siderurgistilor nr. 9, Bloc PS2, Tronson 3, lotul 1
cod postal 800478

Tel.: 0236 493 701
Fax.: 0236 493 864
E-mail: cggalati@cggc.ro

Program

Orar:
Luni-Vineri : 09:00-17:30

Coordonate GPS:
Latitudine: 45.42754
Longitudine: 28.02643

Parteneri

 • Dell Mic
 • Epson Mic
 • F Secure Mic
 • Fujitsu Mic
 • Fujitsu Mic
 • HPlogo Mic
 • Kaspersky Mic
 • Kaspersky Mic
 • KonicaMinolta Mic
 • Konica Minolta Mic
 • Lenovo Mic
 • Lexmark Mic
 • Lexmark Mic
 • Logo Lenovo Mic
 • Symantec Mic
 • Toshiba Mic
 • ToshibaLogo Mic
 • Benq Mic
 • Benq Mic
 • Bitdefender Mic
 • Cisco Mic
 • Eset Mic
 • Eset Mic
 • Hp Mic
 • Kyocera Mic
 • Logo Totalsoft Width65
 • Mic IBM
 • Mic Acer
 • Mic Alliedtelesyn
 • Mic Apc
 • Mic Benq
 • Mic Bitdefender
 • Mic Brother
 • Mic Cisco
 • Mic Dell
 • Mic Dlink
 • Mic Epson
 • Mic Fujitsu
 • Mic Hp
 • Mic Kaspersky
 • Mic Konicaminolta
 • Mic Lenovo
 • Mic Lexmark
 • Mic Microsoft
 • Mic Netapp
 • Mic Oki
 • Mic Panasonic
 • Mic Polycom
 • Mic Toshiba
 • Mic Vmware
 • Microsoft Mic
 • Microsoft Mic

Logo Mobile