Servicii IT

Servicii de optimizare a infrastructurii de reţea

 

Pentru a ţine pasul cu tehnologia şi cu modificările din domeniu, trebuie să fiţi la curent cu noutăţile şi îmbunătăţirile pe care le puteţi aduce în companie, mai ales în domeniul IT. Puteţi ţine sub control costurile şi puteţi preveni eventualele probleme cu reţeaua, probleme care ar putea reduce drastic procesele de muncă.

 

Vă oferim servicii de îmbunătăţire a performanţei infrastructurii de reţea, sporindu-vă abilităţile de controlare a costurilor.

 

Ce servicii IT oferim?

 

servicii-it-ibm

Puteţi avea acces oricând şi de oriunde la reţea, fiind la curent cu veniturile rezultate şi cheltuielile aferente. Practic asta înseamnă o reţea bine optimizată. Pentru a ţine sub control costurile, am inclus aplicaţii de voce, video pentru colaborare în timp real şi consolidarea centrelor de date. Toate acestea sunt necesare pentru a ridica performanţa unei reţele eficiente.

 

Serviciile de optimizare a infrastructurii de reţea vă pot ajuta să sesizaţi problemele curente de performanţă în reţea, sau să le evitaţi pe viitor.

 

 

 

Servicii de optimizare a spaţiilor de stocare

 

Serviciile de optimizare şi integrare a spaţiilor de stocare sunt ideale pentru companiile care urmăresc eficientizarea muncii şi reducerea costurilor, dar şi soluţii ideale pentru gestiunea spaţiilor de stocare de nouă generaţie.

 

Toate serviciile de optimizare şi integrare a spaţiilor de stocare au fost create şi dezvoltate în jurul unui acord holistic de tip "ciclu întreg de viaţă", necesar în livrarea soluţiilor de stocare pentru întreprinderi. Atât metodele, cât şi instrumentele şi produsele software au fost proiectate în jurul acestui acord şi includ:

 

 

 

Soluţiile pentru gestionarea spaţiilor de stocare sunt:

 

 

Servicii de continuitatea şi rezilienţa afacerii

 

Succesul afacerii reprezintă continuitatea activităţii. Pentru a preveni intreruperile şi pierderile de date, care pot periclita activitatea şi procesul de muncă, e important să preveniţi astfel de intermitenţe. Unele pot scoate din funcţiune afacerea pentru câteva zile, timp în care pierdeţi bani şi avantajul avut în faţa concurenţei.

 

Cum puteţi determina cerinţele de rezilienţă şi redresare pentru afacerea dumneavoastră? Cum identificaţi şi integraţi priorităţile operaţionale şi IT critice într-un program cuprinzător de continuitate şi rezilienţă? De unde începeţi?

 

Serviciile pentru continuitatea şi rezilienţa afacerilor vin în întâmpinarea nevoilor companiei. Rezilienţa afacerii se extinde dincolo de continuitatea operaţională şi includ respectarea reglementărilor, disponibilitate, protejarea datelor şi gestionarea integrată a riscurilor. Serviciile vă ajută de la planificare şi proiectare până la implementare şi gestionare, punând accent pe înţelegerea necesităţilor specifice afacerii.

 

 

Pentru planul de servicii IT vă rugăm să contactaţi un reprezentant CG&GC iT e-Xpert în Galaţi, str. Arad nr. 6, bloc PS 13B, Ap. 74, parter, sau prin e-mail la cgalati@cggc.ro