Colaborare prin conferinte

Organizează cele mai interesante evenimente cu ajutorul Cisco!

Multe lucruri nu s-au schimbat în ultimii 10-15 ani în materie de evenimente.

În continuare participanţii trebuie să călătorească până la locul unde se organizează evenimentul, sunt invitaţi să participe la discuţii şi la sesiunile de comunicare.

Cu ajutorul Cisco Collaboration poţi organiza evenimente care vor surprinde audienţa, vor impresiona atât participanţii, cât şi sponsorii, oferindu-le ocazia de a trăi o experienţă inedită.

cisco-collaboration

Organizează evenimente oriunde, oricând!

Renunţă la ideea că toţi participanţii vor călători în orice colţ al lumii pentru o conferinţă ori o sesiune de comunicare. Pe măsură ce tehnologia evoluează, oferind o mulţime de opţiuni, participanţii pot alege modalitatea de participare la un eveniment.

În timp ce unii vor prefera să participe personal, alţii vor participa virtual.

Cu ajutorul Cisco Collaboration poţi organiza evenimente inovatoare care:

  • Vor face sesiunile disponibile atât în direct cât şi în reluare, după ce evenimentul s-a încheiat

  • Facilitează răspândirea veştii despre eveniment astfel încât pot participa şi persoane care sunt interesate, dar poate nu ştiau de organizarea conferinţeiajută participanţii să se descurce în găsirea unui membru din organizare sau să găsească informaţia de care au nevoie

  • Cisco Collaboration pentru evenimente vine în întâmpinarea nevoilor participanţilor, poate fi adaptat în diferite circumstanţe şi întâmpină obstacolele din economia de azi.

Ce poţi face cu Cisco Collaboration?

  • Poţi reduce costurile prin organizarea evenimentelor în mediul virtual, economisind nu doar cheltuielile cu închirierea unei săli, dar şi prin renunţarea la tipărirea mapelor, folosind în schimb prezentări digitale.
  • Postează toate informaţiile necesare pentru participanţi în documente online.
  • Foloseşte sesiuni înregistrate pentru a le permite participanţilor accesul la conferinţe şi discuţii în orice moment şi în orice loc.
  • Poţi folosi statistici video pentru observa comportamentul participanţilor. Poţi folosi aceste informaţii pentru a atrage mai mulţi sponsori.

Servicii IT&C de optimizare a infrastructurii de reţea . Pentru a ţine pasul cu tehnologia şi cu modificările din domeniu, trebuie să fiţi la curent cu noutăţile şi îmbunătăţirile pe care le puteţi aduce în companie, mai ales în domeniul IT. Puteţi ţine sub control costurile şi puteţi preveni eventualele probleme cu reţeaua, probleme care ar putea reduce drastic procesele de muncă. Află mai multe de la reprezentanţii CG&GC IT e-Xpert Galati la service@cggc.ro.