Avantaje client inchiriere echipamente

Inchirierea de echipamente IT - maxim de flexibilitate


In mediul de afaceri actual, companiile sunt supuse unei presiuni enorme de a inova pentru a-si mentine avantajul competitiv. Pentru a satisface aceasta nevoie, un numar tot mai mare de companii aleg sa inchirieze cele mai noi si cele mai performante echipamente IT: de la sistemele de telecomunicatii la servere, calculatoare, copiatoare, imprimante, notebook-uri si altele.

 

Care sunt deci avantajele inchirierii?

 

Daca alegeti sa achizitionati echipamente IT atunci le veti amortiza, conform codului fiscal, pe o perioada medie de patru ani. Inchirierea permite accelerarea procesului de amortizare si diminuarea ciclului de viata al bunului, permitandu-va sa aveti access mai rapid la ultimele tehnologii. Prin reinoirea mai rapida a echipamentelor, inchirierea iti permite sa te adaptezi mult mai usor si mai bine la cerintele impuse de pietele actuale in continua schimbare. Acest lucru se traduce intr-o flexibilitate mult mai mare, nu numai din punct de vedere tehnologic, dar, mai important, din punct de vedere al finantelor dumneavoastra.

 

Mai mult, daca inchiriati, veti evita blocarea de capital valoros. Acest lucru este deosebit de important pentru companiile care au nevoie sa-si mentina lichiditatea la un nivel ridicat pentru a face fata provarilor pietei. Daca in trecut v-ati simtit poate fortat cateodata sa utilizati echipamentele existente depreciate moral datorita faptului ca nu erau complet amortizate, acum, prin inchiriere, nu veti mai avea niciodata aceasta constrangere.

 

Un alt avantaj major este ca inchirierea este la fel de buna ca plata imediata a bunului atunci cand vine vorba de negociat si obtinut reduceri de la furnizori. Acesta este motivul pentru care multe companii aleg sa inchirieze chiar si atunci cand nu exista avantaje fiscale clare, deoarece GRENKE plateste factura furnizorului imediat, iar asta le permite celor care inchiriaza sa negocieze pretul bunurilor cu furnizorii ca si cum plata ar fi imediata.


Despre finantarea proiectelor IT&C dedicate IMM-urilor , incepand cu  500 de euro fără TVA, pana la maxim 100.000 euro , cu plata in 12-60 de rate , CG&GC IT -EXPERT Galati  iţi recomandă solutia Grenke.Pentru detalii,click AICI!